X
počet produktov: 0
cena: 0,00 EUR
kontaktný formulár
chcem zaslať dotaz
Odber noviniek
Prihlásiť k odberu
možnosti platieb
počítadlo prístupov
online: 0
dnes: 162
týždeň: 162
celkom: 1064394

 

 

Hneď po odoslaní balíčka Vám bude zaslané číslo Vašej zásielky, budete presne vedieť, kde sa Váš balíček nachádza!!!

 

 

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Plne rešpektujeme súkromie svojich zákazníkov, všetky osobné údaje budú použité výlučne na zaslanie tovaru a na komunikáciu so zákazníkom.

 

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.dobreoblecenie.sk  týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi zákazníkov nakladá výlučne v zmysle zákona   č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, resp. čl. 6 ods. 1 písm. b) nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679.

 

GDPR – ako chránime Vaše súkromie

 

 

Na základe čoho o Vás spracúvame Vaše osobné údaje?

 

Pokiaľ ste nám zaslali bez registrácie na našej webovej stránke objednávku tovaru, spracúvame o Vás Vaše meno, priezvisko, e-mail, telefónne číslo a adresu. Tieto osobné údaje o Vás spracúvame aj v prípade, ak nám ich zadáte za účelom vybavenia objednávky prostredníctvom e-mailového kontaktu. Všetky uvedené osobné údaje spracúvame na základe právneho základu, ktorým je plnenie zmluvy v zmysle § 13 ods. 1 písm. b) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, resp. čl. 6 ods. 1 písm. b) nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679, a teda na spracúvanie týchto údajov nepotrebujeme od Vás súhlas. V súvislosti s uvedeným upozorňujeme, že Vaše fakturačné údaje (meno, priezvisko, adresa, e-mail), ktoré ste nám poskytli zároveň spracúvame aj na základe právneho základu, ktorým je nevyhnutnosť spracúvania na základe osobitného predpisu (na splnenie zákonnej povinnosti; takýmito osobitnými predpismi sú najmä predpisy upravujúce účtovníctvo) v zmysle § 13 ods. 1 písm. c) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, resp. čl. 6 ods. 1 písm. c) nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 a na základe právného základu, ktorým je oprávnený záujem našejspoločnostiv zmysle § 13 ods. 1 písm. f) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, resp. čl. 6 ods. 1 písm. f) nariadenia Euróspkeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679.

 

Pokiaľ ste sa zaregistrovali na našej webovej stránke a chceli ste tak mať prehľad o Vašich objednávkach a zjednodušiť si objednávanie tovaru, Vami poskytnuté osobné údaje spracúvame na základe právneho základu, ktorým je plnenie zmluvy v zmysle § 13 ods. 1 písm. b) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných a o zmene a doplnení niektorých zákonov, resp. čl. 6 ods. 1 písm. b) nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679, a teda na spracúvanie týchto údajov nepotrebujeme od Vás súhlas. V súvislosti s uvedeným rovnako upozorňujeme, že Vaše fakturačné údaje (meno, priezvisko, adresa, e-mail), ktoré ste nám poskytli zároveň spracúvame aj na základe právneho základu, ktorým je nevyhnutnosť spracúvania na základe osobitného predpisu (na splnenie zákonnej povinnosti; takýmito osobitnými predpismi sú najmä predpisy upravujúce účtovníctvo) v zmysle § 13 ods. 1 písm. c) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, resp. čl. 6 ods. 1 písm. c) nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 a na základe právného základu, ktorým je oprávnený záujem našich spoločností v zmysle § 13 ods. 1 písm. f) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, resp. čl. 6 ods. 1 písm. f) nariadenia Euróspkeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679.

 

Ak ste nám pri vypĺňaní registračného formuláru alebo formuláru objednávky udelili súhlas na spracúvanie osobných údajov pre účely zasielania newslettera a iných marketingových informácií týkajúcich sa nášho internetového obchodu, spracúvame o Vás Vašu e-mailovú adresu na základe Vášho súhlasu so spracúvaním osobných údajov, a teda na základe právneho základu, ktorým je udelenie súhlasu v zmysle § 13 ods. 1 písm. a) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, resp. čl. 6 ods. 1 písm. a) nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679.